inspo.


close.


1838

förlåt att jag inte hunnit blogga på hela dagen, men jag har verkligen haft fullt upp! och jag som trodde att ingenting hände i mitt liv. silly me. idag har jag i alla fall jobbat jättemycket franska och på morgonen var det kladkaks-tävlig, haha! jag och charlie var dommare och elins kladdkaka såg ut som spya... MEN DEN SMAKADE HELT OKEJ!

sen efter skolan drog jag, moa, elin och kalle ner på stan en stund. vi satte oss på donken (standard?) och snackade. sen skulle moa på möte och kalle skulle träffa en annan kompis (dissarN), men jag och elin hade kul ändå! köpte ett linne som hade djup urringning i ryggen inne på gina tricot. är väl nöjd.
NU SKA JAG TA OCH AVSLUTA DET ÄR BLOGG INLÄGGET. (känner att jag skrev mycket inom paranteser) (men det är kul) (jag vet att ni också tycker det)

/ylva/bea/moa/
känner också att vissa kanske inte blir så nöjda över bildvalet, men då får dom väl döda mig då. har vart kul att leva dock. kan lägga upp en extra bild då för att jag ändå kommer att dö. titta och njut.


/bea/moa/ylva/
nej det är inte ett ciggarettpaket moa har i handen, det är en kortlek.

mys.

sitter på ett fik med mins fina vänner! pratar om allt mellan himmel och jord. har vart en bra dag idag. redovisat matten. najs. har vart lite trassligt, men det funkar.

nu ska jag och flickorna åka hem till moa och bleka moas hår och färga beas hår lila. AWESOME!! kommer bli asnajs. bilder kommer väl.


i just met you and this is crazy, but here's my number. call me maybe.


onsdag.

idag är det onsdag. mitt i veckan. är nu nästan klar med allt i skolan, men har ändå mer kvar än dom flesta. ska bli skönt med sommarlov snart i alla fall. lite mer än 2 veckor kvar bara.

idag efter skolan ska jag till stan med beo, molinn och kanske nåra andra? får väl se. jag borde kanske sluta skriva nu eftersom långa inlägg är tråkiga. bättre med många korta. tycker jag. i. alla. fall.




math = mental abuse to humans.

bra dag idag jao. drog till stan en stund med molinn efter skolan. kollade på lite grejer, men hittade som vanligt inget. hittar aldrig fina saker längre. får nöja mig med gamla kläder.

juste, skrev matteprov idag också. gick hyfsat bra, men det var aaaassvårt!! ramlade nästan av stolen och dog där, mitt bland alla provskrivande elever! hoppas på ett MVG i alla fall.


word.


you were everything.


beautiful is not a look. it's a feeling.


rackartyg maddafakka.

här är några bilder från 27 maj. mitt favoritdatum. hihihiih. töntig jag är. spela roll. man får vara det ibland. 
det var assvårt att fokusera, som dom flängde runt, så bilderna är kind of suddiga. dom duger ändå. såg ulrik munter live också. inte lika coolt, men jag såg honom. hah.


awesome show grabbar. ni är bäst! hoppas ni gör om det snart, för det var riktigt ballt. supernajs jao. men då får ni ha med er martin också, haha.

all the things i did to be close to you.



i cross the desert to be where you are.



i know you miss me.


dance like no one can see you.

dagen blev bättre trots allt. världens bästa bea gav sitt skal till mig, gissa om jag är överlycklig?! älskar dig vännen! nu sitter jag och väntar på bussen, för att sen åka hem och plugga inför matte provet imorgon. köpte med mig godis, meheheheh. chill dag. suger att det började regna dock.


what did you say? oh, well fuck you too.

idag är det måndag. roligt att börja veckan med att vara på världens sämsta humör. var ju som sagt och träffade rackartygarna igår och fick deras autografer på mitt iPhoneskal. när jag sen kommer hem då så tänkta jag att jag kan ju måla över med genomskinligt nagellack så håller det nog. shit vilken bra idé det var. not. hoppas humöret ändras för jag är inte van vid det här, haha. ni får ingen bild nu heller. för jag är arg.


on our way.

sitter på tåget och chilledillar. vi är helt sluuut! det har vart en sån jäkla cool dag! vi har träffat FUCKING RACKARTYGARANAAAAA!!!! lägger upp bilder senare eftersom jag bara har dom på kameran nu, men sen (!) ja då kan jag lova att det blir bilder i drivor! och kanske till och med en film. vem vet? inte jag i alla fall. vet du det bea? nää, hon visste inte heller. men den som lever får se. fuck you.


sunday.

goooood morgon! idag drar jag och beo till Stockholm!!!!!!! vi ska till huddinge och kolla på rackartygarna:D en dröm som går i uppfyllelse typ, haha. det blir fett najs. uppdateringen blir antagligen ganska dålig idag, för jag kommer vara upptagen. vi ses när vi råkas.


saturday night.

alla sitter och kollar på eurovision song contest. kul. not. så jag snodde beas dator och satte mig och kollade på rackartygarna istället, mycket bättre! hoppas nu har en lika rolig lördag som jag, för jag har det jääääävligt roligt.

sometimes you have to be away from the people you love.


black and white.


plugg.

sitter och pluggar. matte. skriver om pi. eller pis historia mest, för det finns typ ingenting om "vad pi är". så det här suger. ikväll ska jag i alla fall hem till bea och sova över där. myyyyys, men jag tänker INTE kolla på esc. aldrig i mitt liv. heheheh. ska ut i solen och steka snart också. fett najs.


2347

tänkte säga gonatt innan det blir ny dag eftersom att jag uppdaterat ganska dåligt idag. vi har haft gäster hela kvällen och vi har pratat och skrattat och fått myggbett hela bunten. najs jao. aja godnatt, sovgott, imorrn blir det antagligen bra uppdatering eftersom att det är helg och jag förmodligen kommer sitta framför datorn hela dagen. vääärsta partylördagen.


you have to walk beside me.

ännu en chill dag. alla lärare jag behövde prata med idag var sjuka. det sög. vi drog till hamnen igen och hörde rykten om att det var 18 grader i vattnet. sommar<33333. just nu sitter jag på bussen på väg hem. länge sen jag åkte hem direkt efter skolan känns det som.
aja... hoppas att det inte börjar regna på ett bra tag!


look at the sun outside your window.

godmorgon! äntligen fredag! dessutom har jag hört rykten om att det blir tacos till lunch<3333 i skolan ska jag plugga sönder, så jag har mindre kvar att göra nästa vecka. det är betygsdeadline då, så jag måste erkligen hinna klart led så mycket som möjligt idag. sen ikväll har min bror kalas också. han fyllde 18 häromdagen.

 


love you best friend.

här är videon jag pratade om maddafakka. ta det med en nypa salt. vi är normalare än ni tror. jag lovar. alltså helt ärligt. jag ljuger inte ens. vi är normala. och juste, det sista är ENDAST TILL DIG CHARLIE
och jag vet att inlägget ser ut som kaos, men jag vet inte vad jag ska göra åt det liksom. lev med det. och jag ville ha videon större, men det vet jag inte heller hur man gör....

strawberry fields forever.

hängde med beo idag efter skolan, hade skojj duvet. vi köpte med oss jordgubbar och skrattade som vanligt jättemycket. vi filmade massor också och hon sitter just nu och redigerar det. kommer antagligen upp på bloggen så småning om. det blir kult, jag lovar! hiueheuhiohe :*

 


friends, sun & guitars.

satt nere i hamnen nästan hela dagen idag. vi tog med oss gitarrer och softade i solen. love life. det var verkligen huuur mysigt som helst, och världens härligaste crew.


blue my mind.


life isn't about finding yourself. it's about creating yourself.

nämen HEJ! vet inte vad jag ska skriva. håller på att fixa massa tidsinställda inlägg eftersom att jag har så mycket viktiga saker för mig hela tiden och inte har tid att blogga (läs: eftersom att jag är lat och bara kollar på american horror story på min fritid) nej men seriöst, jag vet helt ärligt inte vad jag ska blogga om. jag är ju fattig som få, så kläder och sån kan jag ju inte blogga om. jag kan ingenting om smink och hår, har inga fritidsintressen och inga vänner. får bli inspirationsbilder då. det ända vem som helst kan vara bra på. hohoho. börjar väl imorrn. eller lite senare. eller i ett inlägg precis efter det här. vi får se.


bästis och jag. tagen förra sommaren. not.


morninglight through my window.

säger godmorgon med dom här bilderna.


high frequency.

är på min kära brors spelning just nu, grymma dom är! nu ska jag fortsätta njuta av musik och fagra ansikten. haha.


chillination.

chillade hemma hos godiseinar med paren tidigare idag, funfunfun. och einar luktar tant. vi käkade jordgubbar och lagade mat, MUMS. dessutom hade vi vattenkrig.
tänkte bara uppdatera er. jag vet att ni gillar't!!


0805

sitter i skolan just nu, skriver på min låt som ska redovisas idag. inte bra, inte bra. jag har inte ens en melodi. "hur kan man skriva en låt och inte ha en melodi ylva?" det går ska jag tala om! det har mamma sagt! okej det har hon inte men m-l har sagt det.. hare göttttttttt


hundra.

för er som orkar läsa

1. är du kär? - nej
2. har du snusat? - nej.
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - nej.
4. favorit mat? - kebab <3333
5. har du blivit dumpad? - nej.
6. har du blivit slagen allvarligt? - nej.
7. tar du droger? - nej.
9. har du pussat en tjej? - jadå.
10. hatar du någon? - nej, jag älskar alla.
11. är du en glad person? - självklart!
12. har några av dina vänner svikit dig? - tror inte det.
13. har du djur? - nope.
14. mår du bra just nu? - jajemän.
15. hatar du dig själv? - nej.
16. någonting du ogillar? - majs, hohoho.
17. brukar du skratta? - hela tiden.
18. har du nån sjukdom? - nej.
19. har du skämt ut dej för den du gillar? - nej, jag skäms nästan aldrig.
20. har du en gris? - ja?
21. har du en plattång? - ja.
22. har du en bror? - ja en en hel bunt. 14 stycken. 
23. har du sjukt bra humor? - bäst!
24. gillar du någon just nu? - njaa.
25. gillar du att stå i duschen i flera timmar? - nej.
26. tycker du om hästar? - titta, men inte röra.
27. vad tycker du om folk som snackar skit? - inget. 
28. har du skilda föräldrar? - nejjjj.
29. har du gått på simskola? - ja, best year of my life<3333
30. har du sagt bög till en kille? - ja.
31. har du sagt fitta till en tjej? - ja.
32. har du fuskat? - nej, skulle jag aldrig göra!
33. har du en teve på ditt rum? - tyvärr inte.
34. har du lunar? - nej.
35. har du MSN? - yää.
36. har du en syster? - ja.
37. har du bruna ögon? - nix.
38. gillar du att fota? - ja.
39. har du sett dig själv brinna ? - nej?
40. hjälper du dina vänner? - med vad?
41. gillar du tacos? - jadå.
42. tycker du att du är söt? - superdupersöt!!!!
43. har du dansat? - nej, vad är det?
44. har du spelat fotboll? - ja.
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - ibland.
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - nej.
47. har du ätit sniglar? - nej, sånt snusk håller jag inte på med.
48. äger du en locktång?? - ja.
49. gillar du att tugga tuggummi?? - det är det ända jag gör.
50. brukar du shoppa?? - nja.
51. gillar du kläder? ja, helst stekta, det är godast.
52. hatar du falska vänner? - då är det väl inte vänner?
53. gillar du räkna matte? - räkna matte... if you know what i mean.
54. älskar du någon nu? - min familj och mina vänner.
55: har du gråtit inför en vän? - japp.
56. kan du sjunga? - bara opera.
57. har du sett nån dö? - nej.
58. säger du vad du vill? - nej, jag brukar säga saker jag inte vill.
59. är du lång? - ganska.
60. vad vill du jobba som i framtiden? - astronaut. lätt.
61. kan du tala spanska ? - nej verkligen inte.
62. är du kortare än 1.60? - nej.
63. älskar du sommaren? - ja.
64. älskar du vintern? - ja.
65. har du mer än 6 par skor ? - ja.
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - nej.
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - yes.
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? - ja.
69. gillar du att städa? - bästa som finns.
70. gillar du att sova länge? - vem gör inte.
71. har du vart med om en olycka? - ja. eller det beror på.
72. är du förvirrad? - nä.
73. har du mer än 3 par byxor? - ja.
74. har du förlorat en vän? - tappat kontakten, ja.
75. gillar du att shoppa? - nja.
76. har du varit i paris? - nej, men vill.
77. gillar du spindlar? - älsklingarna<3333
78. klarar du dej själv? - helt klart!
79. har du lagat mat? - mvg i hemkunskap.
80. är du klantig? - ibland.
81. har du foppatoffler? - ja.
82. har du mer än 20 låtar på din data? - jadå.
83. sminkar du dej innan skolan? - oftast.
84. har du träffat en kändis? - japp.
85. har du mer än 7 par nagelack? - ja, typ 471589.
86. har du busringt? - hah, jaa.
87. har du skällt på din bror? - tror inte det.
88. har du en vän som skiter i dig? - då är det ju ingen vän.
89. har du velat göra saker men vågar inte? - hela tiden.
90. sover du med nått gosedjur? - hihihi jaa...
91. har du åkt nånstans utan att du får? - har jag väl kanske gjort nån gång.
92. vill du bara bort ibland? - ja...
93. har du tältat? - 100% scout.
94. har du brännt dig? - yää.
95. har du lekt med levande ljus ? - hohoho.
96. har du lekt anden i glaset? - ja, men det fungerar aldrig. fett arg.
97. skäms du ibland? - nästan aldrig.
98. bor du i skåne? - nej, västerås.
99. är du arg/besviken på någon just nu? - nejdå, jag är aldrig arg.
100. hur känner du just nu? - jag känner att jag är fett cool jao.


photo; ylva
/amanda/bea/ylva/elin/

i'll be the wind under your wings.



0522

godmorgon! solen skiner och humöret är på top, dessutom får vi våra klasströjor idag, wohoooo!
det ända som är dåligt är att jag har 24 miljoner saker kvar att göra i skolan... aja det löser sig väl det med. ha en bra tisdag allihopa (eller ja... alla som läser min blogg, tihihiih:*)

maybe our mistakes are what make our fate.



photo; ylva
/fina jao. not/

0521

dagen började bra. frukost i solen. sommaren är verkligen påväg. skönt. hoppas att dagen fortsätter lika bra. har hemstudiedag som det heter, så jag måste sitta inne och plugga fast solen skiner utanför fönstret. får skynda mig att skriva klart uppgiften så att jag kan gå ut sen.
ha det bra så länge, kika gärna in senare idag så har jag förhoppningsvis uppdaterat om nånting roligare.


photo; ylva
/från förra sommaren/

be free.





always be yourself. unless you can be batman. then always be batman.

okej, det här suger. fattar ingenting. hoppas moa vill hjälpa mig *puppy-eyes*
allting ser fuckat ut och har har ryyyyyyck. aja, får väl ha en ful blogg tills den blir snygg helt enkelt. skäms bloggen. du måste vårda ditt yttre. ha en bra afton/eftermiddag/kväll/fortsättning på dagen/whatevvaahhhh.


photo; moa

first.

har länge funderat på att börja blogga. igen. bloggade förut, men tröttnade snabbt eftersom att mitt liv är sjuuukt ointressant. vem vill läsa det liksom?
nu har jag i alla fall tänkt börja om och då kan jag ju lika gärna lådsas att mitt liv är superduper spännande! roligare för er, roligare för mig.
win-win-situation här.



kanske borde skriva nåt här. i am cornholio.

testinlägg. bara för att se hur det blir liksom. fuck you.

RSS 2.0