29 januari.

alltsåååååå hej.
 
sista lektionen var inställd idag men stannade kvar i skolan en stund och pluggade kemi. sen drog jag hem. nu skypar jag med elin och ska fortsätta med kemin. kuuuuuuuuuuuuulkulkulkulkulkuuuulsuperkul. åh vad bra tisdagar är<3<3<3<3<3<3<3<3<3 inte.
 
skulle egentligen vilja träna idag, men känner att jag håller på bli sjuk? aja yolo.
 
(vet att min blogg är typ den fulaste på hela året men vet inte hur man fixar nytt, kan inte sånt sörrni.)
(satteeeehhhhhhhhh)

i wanna fly, can you take me far away.


blow the roof of the place.


26 januari.

ahmen tjaaaaaaa. vad händer. bror. 
 
elin kommer hit vid ett så ska vi ut och springa, sen vid fyra eller fem kommer kringlan hiiiiit. mys. jag vet. vi ska äta tacos. nu är ni allt avis va.
 

let go of my hand, you know how it ends.

tänkte börja lägga upp såna här collage nån gång om dagen. med inspiration till både träning och klädsel och sånt. gillar ni det inte kan ni dra:):):):):) just det här är väl inte så bra, men det kommer det kommer. kan ju inte slösa på dom bästa i början liksom.
 

jag är fast inatt.


24 januari.

idag är det tjugofjärde januari. redan 1 månad sen julafton. nästan 1 månad på det nya året och dessutom fyller världens bästa vän 17 år idag. 
 
vet att du hade en fett bra dag, du fick ju umgås med mig liksom.

23 januari.

nu är folk på mig om att börja blogga igen, så blir väl tvungen. har ingen motivation att blogga heller för gillar inte utseendet på bloggen.
 
har inte så mycket att skriva. har samhällskunskap nu. slutar om 40 minuter och ska direkt till gymmet då. skriver en  uppgift om hur bra sverige följer de mänskliga rättigheterna. herrå.

 

15 januari.

tja. herrå.
 
skoja.
 
sitter i skolan. har årets tråkigaste dag. bara massa skitlektioner. aja. är ledig imorrn i alla fall.
 

14 januari.

sitter som vanligt i badkaret. har varit och tränat med bea och kom hem vid 19. 
hade inte så många lektioner idag heller. 
 
vet inte ens vad jag ska skriva om. harinte direkt hänt såt speciellt och kommer ju inte göra det på ett tag heller antar jag.
 

13 januari.

 
vaknade vid 10. åt frukost. pluggade. tror fysiken börjar lösa sig nu. fattar inte allting riktigt, men det går bättre nu. gick ut och sprang. shit är det nu man ska skriva på facebook att man har varit ute och sprungit för att få lite bekräftelse? sitter nu i badkaret och kollar på grey's anatomy i alla fall.
ska väl plugga lite samhällskunskap sen också. kul helg va?????????????????
 
juste imorgon börjar nya schemat i skolan också. är kär i onsdagarna. varannan vecka har vi bara en lektion, den börjar 11.50 och slutar 13.30. och den här onsdagen behöver vi inte ens gå på lektionen så vi är lediga hela onsdagen. huuuur bra????
 
gammal bild men har inga nya så att eeeeehhhhh...

fitspiration.

jag ska bli sjukt fit till sommaren. det är mitt mål. vill bli så där vältränat snygg.
 

2013.

Läste på en blogg om hur mitt 2013 kommer bli. Kanske blir tråkig läsning för er som inte är lejon men kååååbryyyy.

och mamma eftersom att jag vet att du läser min blogg så vill jag att du ska läsa första meningen i stycket som heter Resor, flytt och förändringar. Det är ju nästan ett tecken på att jag borde få åka på språkkurs eller hur?? :):):):):) kom igeeen, det skulle ju vara coolaste grejen! :* 

 

Lejonet 
23 juli – 23 august

Året överlag: Det har varit ett aktivt 2012, kära Lejon, som avslutades på ett alldeles ljuvligt romantiskt vis. En trend som du förhoppningsvis vill ta med dig in i 2013. Vänskap och resor präglar det kommande året, vilket väl knappast kan vara helt fel med tanke på att båda dessa områden för med sig många ”bonus-områden” för ett Lejon. Det här är ett inspirerande år där många av dina redan etablerade projekt växer sig starkare, och där mycket tyder på vänskap och kreativitet. Ett spirituellt år coming up!

 

 

Kärlek: Den största chansen till kärlek för dig är genom vänner och bekanta detta år. Genom att använda andra som referenser kan du lätt träffa nya flirtar och spännande personer. Det finns också mycket som tyder på att en vänskap under detta år kan visa sig innehålla något mer än ni båda trodde, eller så händer det motsatta och en kärlek visar sig vara mer något av en vän. Om 2013 blir ett starkt kärleksår hänger främst på dig och hur trygg du känner dig i vad du vill ha. Go find out!

 

 

Mest romantiska perioder: De tre första veckorna i februari kan dra med dig på en riktig känslostorm, men hettan verkar utebli. Mitten av mars ger istället utdelning, och kan bli riktigt kul. En annan riktig kul period blir de tre sista veckorna i maj, med de sista dagarna i maj som pricken över i. I juli kan du stråla extra mycket med Venus i Lejonet, och slutet av augusti lovar också gott. Även oktober blir händelserikt.

 

 

Jobb och skola: Vardagslivet och allt som stavas praktiskt känns inte särskilt ofta som den mest spännande aspekten av livet för ett Lejon, och det här året utgör tyvärr inget undantag. Istället verkar årets största tråk-faktor ligga just här, både vad gäller arbete och hemma-fix. Kanske känner du dig understimulerad, vilket också höjer chansen på en del resande detta år. För de Lejon som valt att utbilda sig detta år finns det stora chanser att det blir givande och inspirerande, men att andra vardagsgrejer istället blir lite extra tråkiga. Det går i år inte att komma undan att det praktiska känns som ett riktigt ok.

 

 

Resor, flytt och förändringar: 2013 är som gjort för resande, utforskande, upptäckande och utveckling för dig. Det här året presenterar troligen en stor förändring av något slag, kanske en inre övertygelse, någon betydelsefull händelse eller något yttre tryck gör att du plötsligt befinner dig i en ny inre situation, och därmed är tvungen att omvärdera livet. Men det här betyder inte på något sätt att du behöver oroa dig – tvärtom kommer du snart upptäcka fördelarna av dina nya insikter.

 

 

Fokusera på detta år: Att få tid och lust att få allt kring hem, familj och praktisk vardag blir årets utmaning. Allt det roliga, inspirerande och kreativa kommer till dig hur du än gör.


11 januari.

har fullt upp hela tiden. det är verkligen alltid något jag måste göra. filåt hörrni.
 
hahahaha roligaste grejen någonsin hände i skolan idag. jag höll på dö. det kommer inte ens vara roligt att läsa, men skriver det mest för att jag ska komma ihåg det. jag och linnéa stod och sjöng, sen såg jag att en tjej satt och tittade på oss och jag tystnade. sen kände jag att jag var tvungen att rädda situationen så det inte skulle bli stelt, så jag log mot henne. trodde jag. blev mer ett jättestelt flin samtidigt som jag stirrade på henne. så stog jag så i typ 10 sekunder och bara stirrade. hon blev typ rädd och gick därifrån. och linnéa ba "men ylva vad fan håller du på med????" och ja. det var typ hela grejen. hahahah jag dör, det var typ det stelaste jag varit med om men i mitt huvud var det assmart, för jag ville inte att det skulle bli så stel stämning. lol. shit jag skrattade i typ en kvart.
 
 
aja, efter skolan drog jag till gymmet i ett par timmar iaf, sen kom jag hem åt tacos och nu sitter jag här i badkaret och chillar kant. skulle egentligen hem till en tjej i klassen, men det blev inställt :/
 
 
min nya "håriga" tröja från gina tricot. det är typ det skönaste jag haft på mig like ever.

9 januari

blir hotad av moa, så är väl tvungen att uppdatera..........
 
AJA kom hem från gymmet för ett tag sen, körde rätt så bra ändå. skolan har börjat igen också. det är segt, men vem rkar ligga hemma hela tiden?
 
dessutom håller jag på försöker tjata till mig en språkkurs i ett par eckor i australien i sommar (hehehehehe ;););););))) hoppas verkligen jag får för shit vilken upplevelse! och dessutom blir man jättemycket bättre på engelska också! gud det är typ drömmen!
 
nu ska jag plugga italienska herrå
 
 

RSS 2.0