klättra yää.

Skiiiiitbra nyheter. Jag och min besta kåmpis ska börja klättra. Wihoo!!! Fett kult. Nej men seriöst är fett taggad! Hoppas det inte blir värre med axeln bara. Nu är det rätt lugnt, hoppas det fortsätter så. MEN FETT KUL!

brb sova


almost famous.

Sitter på bussen. Lyssnar på eminem. Livet är ju rätt så najs när man inte är i skolan. Brb ska höja volymen 10 steg och stänga ute resten av världen.


om du möter varg.

Pluggar. Looooove life. Not. Närå, det är inte så farligt faktiskt. Det kan ju bero på att jag spenderat senaste tio minuterna med att arrangera bilden, men det är inte viktigt just nu. Och det var faktiskt bara fem minuter. IALLAFALL! Skolan idag var ju sådär. Haft bättre dagar om man säger så. Menmen, inte mitt fel att folk är fucked up.


29 augusti.

Dagens frulleeeee. Älskar't! Off blir det skola. Igen. Kemi första lektionen tror jag. Skjuter mig själv i huvet. Hatar kemi. Det är sämst. Aja. Hoppas ni har lika sämst morgon som jag.


jag wiiar duvet.

Tränar som fan! Välkomnar träningsvärken med öppna armar. Fett najs. Ska antagligen ut och springa sen OCKSÅ! Fett coolt jao. Nej men serri. Har ju mål hur jag ska vara innan 2013 börjar. Superfit och snygg som faaaaaan.


sorry asså.

Aaaw shieet dawg. Jag har ju glömt bort att blogga!!!!!!!! Men jag har börjat med twitter nu, så jag hänger mest där. Kul va? Nej men seriöst. Jag är OERHÖRT LEDSEN FÖR DET HÄR. JAG SKA BÄTTRA MIG. TROR JAG. nu bär det iväg mot skolan för italienska med världens coolaste lärare. Sen typ nån mässa. Sen idrott. Sen hem.


may the odds be ever in your favor.

sitter och kollar kollar på hungerspelen med lillsyrran. vilka töntar vi är. sen blir det pizza och plugg senare ikväll. första veckan i en ny skola och jag måste redan plugga på fredagskvällar. menmen... jag visste ju vad jag gav mig in på när jag valde rudbeck. pluggskola. JAJA! JAG FIXAR'T!

meeeen, tjarå.


22/8 2012.

Blogga mera, jag måste blogga mera, bloggaaaa meeeerraaaaaa...! Är ju sämst på att uppdatera. Men fuckit, sånt som händer liksom.

Sen så kommer man ju fram till så himla mycket bra grejer när man är ute och springer, och en hel del grejer som inte är lika bra. Bl.a. var jag ju fucked upp i sjuan/åttan. Seriöst, vad höll jag på med? Skäms ju nästan... Nej det gör jag inte, men seriöst, jag var ju så jäkla korkad !


andra dagen.

andra skoldagen i gymnasiet avklarad. har segaste lärarna. har aldrig varit med om att en dag gått så långsamt. på riktigt. men slutade i alla fall för en timme sen. skulle varit med felic i dag, men eftersom att hon aldrig slutar nån gång så tar vi det en annan dag.


some terrible lies.

första dagen i gymnasiet idag. var ju spännande. vet inte riktigt vad jag ska säga. man blir ju inte bästis med folk på en dag, som när man var fyra. lite synd. imorgon ska vi lära känna klassen. SPÄNNANDE!


igår var mina minsta kusiner här. dom tyckte nog att ipaden var roligare än vad jag gör, haha!

idag ska jag om två timmar ta bussen till stan för att möta rapaul, sen åker vi och shoppar lite. senare idag ska vi allihopa hem till kristoffer (tror jag?) och typ hänga. har inte vart hela gänget på hela sommaren och nu kommer väl nån att fattas, som vanligt. meeeeen, sånt är livet.


who decides if you are someone important?


wave your flag.

sitter på mitt rum. funderar. vad ska man hitta på idag? tror att mina kusiner kommer hit ikväll i alla fall. nääjs. men ja. jag kan ju inte träna heller för att jag är förkyld. blir kanske en äta-kakor-kolla-på-film-dag idag.


du kommer ihåg.

det skulle ha kommit upp flera inlägg idag, men inget av dom verkar vilja bli publicerat från iphonen. det suger. aja, det är väl sånt som händer. kan berätta imorgon om dagen. orkar inte nu.


some nights.

woops. vad hände på vässarö egentligen?


xoxo gossip girl.

PERFEKT! har blivit förkyld precis till skolstarten. kul va? nu ligger jag i elins soffa och kollar på gossip girl. med elin.

och vad är grejen med att jag får lazyeye när jag är sjuk? ser ju fucked up ut.


1048

sitter själv i elins hus. woopwoop. FEST! nej men seriöst. vad gör jag här?


frihet.

MUMS. TOBLERONEGLASS MED KAKOR <333333333333

elin slaggar här inatt, vi har det bäst! med glass. och kakor. och american horror story.


vässarö.

saknar vässarö. saknar att sova i tält (what?). saknar att segla i solnedgången. saknar att baka chokladbollar när det inte fanns mycket annat att göra på grund av regnet. saknar alla sköna människor jag lärde känna. saknar ljudet av regn mot tältet på natten. saknar musiken som vi dunkade från morgon till kväll. saknar att sitta i båthuset och bara vara. saknar allt.

har just redigerat de få bilder jag tog och tänkte dela med mig av dom.


1050

chillar med frulle i soffan. ska sätta mig vid datorn nån timme, sen drar jag ut och springer. skön dag.


it feels so empty without me.

så skönt att sova i sin egen säng efter två veckor i tält. idag firade jag min födelsedag med släkten också. fick fett med cash. ska köpa en longboard för det. coolt va? jag är himla cool. dessutom fick jag en ipad (!!!!!!), är så jäkla glad! nu sitter jag och kollar på skal och grejer till den. får hem den om tre dagar. NÄÄÄÄJS!! nu ska jag fortsätta hitta coola grejer på internet, sen ska jag trasha mina jeans och sen får erik lov att lära mig lite bas. så kanske jag ska ut och springa också. jag har så mycke planer. ihhihihhihi.
 

jag är ledsen för att jag inte är ledsen nån stand.

sista tidsinställda. nu blir det antingen inga inlägg (om jag glömmer bort att blogga) eller så blir det otidsinställda. haha. det var inte ens kul.
 

yolo is just carpe diem for stupid people.

idag fyller jag fucking ååååår. fyller 16. känns bra. även i år får jag fylla på vässarö. kommer ihåg förra året. när man gick från 14 till 15. jag kände mig stor. nu känner jag exakt samma sak. när man är 15 är man ju inte speciellt gammal, men 16 (!) det är stort! jag vet att det inte är det, men det är så jag känner. kommer förmodligen känna samma sak nästa år också.
 

man har förlorat lätt och vunnit svårt.


i hate you all.


you only live once, but if you do it right, once is enough.


du är vacker som du är.


get the f of my lawn.

HAHAHAHA, dör.

saker som jag hade svar på igår är idag bara frågor.

vid den här tiden tror jag att jag är framme på vässarö. eller kanske inte riktigt. kanske sitter på bussen dit, men idag kommer jag fram i alla fall.
 

jag känner inget alls.


du håller mig levande.


knyt båda nävarna och fokusera på nåt bra.

du är så vacker ♥t.

RSS 2.0