when grey isn't enough.

 
hittade ett jättefint basic linne med en fin detalj. det sitter en bronsfärgan platta i urringningen på det. det var faktiskt finare än väntat. såg inte så speciellt ut på galgen, men jag gav det en chans, och tur är väl det. från gina tricot.

fest i hela huset.

nej. fest i mitt rum. skoja. lyssnar bara på musik. kollar runt på bloggar. känner att den här fredagen suger helt enkelt. hade velat va med  kåmpisar, men har inte orkat ta tag i det. så kände lite såhär: fuckit. 
 
jag har ätit pizza i alla fall. 
 
och tagit ungefär 40 miljarder bilder på mig själv. man kan ju inte låta photobooth vara. + att det ser ut som att jag skelar på 90 % av alla bilder. och det är för att jag gjorde nån konstig redigering som inte gick att ta bort, så ögonen blev mörkaaaa.
 

when guys give you flowers.

 
det här är en ärmlös skjorta med öppen rygg i ett transparent material. från gina tricot. passade på på deras 50 % off.

bracelets.

det här är mina tre absoluta favorit armband. har i och för sig inte så många fler men ändå. de är alla speciella på sitt vis och jag tycker att alla är väldigt fina. har tänkt på att jag låter mycket prydligare och så när jag skriver om kläder och sånt som andra bloggare pratar om. när jag berättar om min dag eller så låter jag bara som en luffare. aja, back to armband.
 
 
1. det här fick jag av bea när hon varit utomlands. hennes handleder var för smala, så hon kunde inte ha det. och det var ju tur. för mig.
 
2. det här gjorde min lillasyster till mig på ett läger i somras. jag tycker att det är jättefint och använder det väldigt ofta. 
 
3. det tredje och sista är ett radband. det har med religion att göra faktiskt. varje pärla symboliserar någonting. använder det inte pga att det är för stort, men det är ändå viktigt för mig. vi gjorde allihopa de här armbanden på konfirmationen och jag tycker faktiskt att det är ganska fint. 

diamonds are a girls best friend.

 

where did i go wrong, i lost a friend.

eftersom att jag alltid klagar på min blogg så tog jag tag i det idag när jag kom hem. jag har suttit och fotat allt jag köpt den senaste tiden, så räkna med en del såna inlägg den kommande tiden. inte bara massa bilder på mig. och det är ju bra.
 
idag var jag i alla fall på stan med carro och elin en stund efter skolan. carro drog rätt snabbt, men jag och elin stannade kvar och shoppade loss. löningsdag och grejer idag ju! sen blev vi hungriga och ick och åt. vi pratade om allt mellan himel och jord och skrattade så vi tappade andan. som vanligt med andra ord.
 

så att ehh...

men hej. slutade halv två idag. ASNAJS! sen åkte jag hem, gjorde godaste macckan jag varit med om i hela mitt liv, la mig i soffan med italienska glosorna och nu ligger jag här. fortfarande.
 
VILL FOTA FÅR PANIK VILL HA FINA BILDER.
 
försökte fota skjortan igår, men det blev inga bra bilder och jag orkade inte byta objektiv. fixar det kanske ikväll. 
 

tisdag.

HALLÅ KOMPISAR! HUR ÄR LIVET?  häääär är det ganska bra. vill ut och fota. känns tråkigt att bara lägga upp tråkbilder. vill ha fina bilder. weheartit bilder. vill ut och fota nån. eller mig. eller nåt.
 
igår var jag på stan med elin och moa också. köpte tre tröjor. eller två tröjor och en skjorta. skjortan var jättefin, kan visa lite senare.
 
woooops, bitchalert på första bilden. där är en av de nya tröjorna iaf. be te dubbelve liksom. 
 

måndag. igen.

har slutat nu eftersom att jag inte får vara med på idrotten. väntar på att moa, bea och elin ska sluta också. elin sitter här nu och pratar med mig i alla fall. men hon ska gå snart *gråter mig till sömns* 
 
vi ska gå på stan en stund, kolla runt lite och så. sen ska vi väl äta något och sen åker jag och moa på klättring. får bara säkra dock... *gråter mig till sömns igen*
 

ok.

vaknade av ett sms i morse som fick mig att inse att jag har glömt att blogga, haha. det stod "ylva? lever du?" och det har faktiskt kännts osm att jag inte gjort det. hade legat på soffan i fyra dagar i sträck och kollat på hundratals onödigt dåliga tv-program bara för att jag inte orkat sätta på en film istället. 
men nu, nu ligger jag faktiskt i sängen! har just skrivit klart en uppgift i samhällskunskapen, så nu är det bara en kvar. och så har jag ju kemi, men kemiboken är kvar i skolan. 
jag ska nog tillbaka till skolan imorgon. orkar inte vara hemma mer. orkar inte missa mer i skolan. 
 
men ja. vad ska jag mer göra idag då? jag ska städa mitt rum. ser seriöst inte bra ut. herregud alltså.
 

1D, ståndssamhälle och kvällsmat.

alltså jag hatar det här. vill bli frisk för fan. men nu har jag feber igen. precis som igår kväll. inte ok. 
 
försöker lösa mina problem till tonerna av one direction och idéerna om att titta på hip hip hora senare idag. bra dag så att säga. dessutom måste jag skriva en text om hur sverige gick från ståndssamhälle til vart vi är idag. inte riktigt lika bra dag...
 
MEN IDAG BLIR DET PIZZA TILL  KVÄLLSMAT <333333
 
sen kör vi en bjuck. niall horan får vara modell. så sjukligt snygg. helt galet. tycker oftare att brunetter är snyggare, men inte om det är nialler.
 

inspo.

har legat på hallgolvet i tio minuter. dels för att jag mås så himla konstigt, vet inte vart jag ska ta vägen! och dels för att det är svalt och jag har fått feber igen. LML!!! <333333
 
känns dessutom som att det var länge sen vi körde inspirationsbilder, så vi drar ett inlägg med det.
 

cravings.

vill ha pizzaaaaaa. är så jäkla sugen på det, det är helt galet. *gråter mig till sömns*
 

kyckling redd och partaj.

här sitter jag och har det bra. med kyckling red och partaj och grejer. gott är det ju inte, men jag härdar. 
 

prov, soffa och filmjölk

var in till skolan en snabbis och skrev fysikprov. herregud vad dåligt jag mådde innan alltså. sen undertiden mådde jag helt okej och kunde skriva ganska bra. svarade på alla frågor i alla fall. sen fick jag skjuts av mamma hem och nu ligger jag i soffan. orkar verkligen inte gå upp. det har tagit ca 20 minuter att skriva det här inlägget för att jag blir distraherad hela tiden. av tvn, av telefonen osv osv. nu ska jag äta filmjölk. om jag orkar, haha.
 
och nu; VARNING FÖR OVERLOAD I HOTNESS.
 

"patrik, exakt hur dum är du?" "det varierar"


såg att min kompis moa hade lagt upp en lisa med frågor som hon svarat på. tänkte gå i hennes fotspår (eller... lite utanför hennes, eftersom att hon har mindre fötter, men...) och göra likadant.
 
Jag har insett att min senaste kyss - var mysig
Jag saknar - när allting av enklare
Jag pratar - alltid
Jag skrattar - alltid. eller oftast. nästa jämt i alla fall
Den bästa känslan är – glädje
Jag vill – kunna volta och flipa och åka longboard och skidor och snowboard och surfa osv osv
Jag tycker om - bacon
Jag avskyr när folk - ser ner på andra
Kärlek är – när man ger någon möjligheten att krossa ens hjärta, men litar på att de inte gör det
När jag borstar tänderna – blir dom rena. och fina. och vita
När jag lagar mat – blir det fett bra. alltid
Jag är rädd för – att bli lämnad
Jag önskar – att jag får jobba med något roligt och givande som jag verkligen älskar
Den värsta känslan är – när man vet att någon annan är besviken på en
Min första vän – är linn. fortfarande min bästa vän. fråg vaggan till graven som alla små fjortisar springer runt och säger
Jag är bäst på – att skratta. oftast är sakerna inte ens roliga
Jag är sämst på – att avsluta saker
Jag kommer alltid att vara – mig själv
Min mobiltelefon är – en iPhone vid namn Håkan
I sommar – vill jag ha den bästa sommaren någonsin (2012 levereade inte)
Just nu tänker jag på att – svambob är för bra för att inte sändas hela tiden
Bebisar är – det finaste som finns
Det finaste som finns – bebisar
När jag vaknar på morgonen – kollar jag alltid instagram det första jag gör
Innan jag somnar – vill jag borsta tänderna
Jag har aldrig – behövt glasögon
Idag har jag – varit hemma, sjuk
Mina närmaste vänner - är kortare än vad jag är
 
SÅ DÄR JA. ROLIGT VA? NU VET NI LITE MER OM MIG. OCH DET ÄR JU KUL.
 
 
 
 

hemma, klättring och blodprov.

har fått reda på vad jag har för sjukdom. det är körtelfeber. usch! nej, men det är ett virus så antibiotika fungerar inte. sämst.
och så får jag inet träna på en månad. kul. not. jag började ju klättring för bara 3 veckor sen, så jag kommer hamna jättemycket efter. alla kommer vara jätteduktiga. och så får jag inte cykla. det är mycket saker jag inte får göra... aja, sånt är livet. 
 
är hemma från skolan idag iaf. bäst så.  jag ska in idag och ta blodprov igen för att se så att levern och mjälten inte har svullnat. vet inte vad det innebär om de har gjort det, men det ger sig väl.
 
såg jättesvullen och trött ut på ögonen, så ville inte vara med egentligen, men nån bild måste ni ju få, snäll som jag är.

grey´s anathomy, plugg & glass.

mår bara sämre och sämre. vet inte vad jag ska ta mig till. hoppas verkligen inte att de tär något allvarglig, men jag vill ändå att det ska vara något man kan ta medicin mot, så det går över. inte nåt som man bara väntar ut. det pallar jag inte. 
 
ligger i soffan nu och kollar på grey´s anathomy. hänger inte riktigt med, men skitsamma. ska plugga fysik också, för har prov på torsdag. orkar inte. menmen... 
 
väntar på att det ska bli mat också. är jättehungrig. kan knappt äta. det är enklare med flytande. som filmjölk och soppa och sånt. så får väl leva på det tills jag mår bra igen. och glass har jag hört är bra. wihoo! 
 
oj oj oj! vilken bitch jag ser ut som! herregud alltså! sånt som händer ibland.

tisdag, ordklasser och dagdrömma.

här sitter jag på svenskan och lär mig om ordklasser och satsdelar. drömmer mig bort och vill fota. helst nu. vill ha lite nytt material till bloggen och fixa en header med en bild på mig själv på. får fråga någon av min homies om dom vill hjälpa mig. men nu måste jag lyssna för nu blir det viktigt igen!!

kollage by me. och dessutom min bakgrundsbild för tillfälet.

gina tricot.

flytta in i min garderob snälla. helst typ idag. tack, på förhand.
 

gina tricot.

flytta in i min garderob snälla. helst typ idag. tack, på förhand.
 

inredning.

älsskar inredning. längtar nästan tills jag själv flyttar hemifrån och får inreda min egen lägenhet. kommer bli så kul! har hittat lägenhet som är jättefint inredd. helt galet. skulle verkligen inte ha någon emot att bo där om man säger så.
 

svar på en fråga, hihihi ♥

fick en fråga om hur jag lockade mitt hår i inlägget där jag visade min dip dye. 
 
eftersom att det inte var min locktång så vet jag faktiskt inte vilken sort det var, men däremot vet jag HUR jag lockade. wihoo! man tar en slinga hår (obviously) och sen lindar man den runt locktången "förhand" eller vad man ska säga. du hanvänder alltså inte klämman som håller fast håret. då blir det snurrat i slutet av håret och lockarna blir som på bilden. sen kan man ju välja om man vill spraya håret eller inte osv. 
 
hoppas det var tillräckligt bra svarat och om inte, så får du väl fråga igen, haha. tack för din gulliga kommentar erica.
 
 
edit; DET VAR BEOLINO SOM LOCKADE MITT HÅR OM JAG INTE VAR TILLRÄCKLIGT TYDLIG MED DET. SÅ NU VET NI ALLIHOPA.

idag.

vet att jag inte bloggat på hela helgen, men kbry. jag har varit på vässarö hela helgen och haft det trevlig. myst och träffat nya människor. jag tog inga bilder tyvärr, hade annat för mig. 
 
och nu har jag blivit sjuk också. svullen, ont i huvudet, ont i halsen osv osv. gick till skolsköterskan idag och snackade. hon skickade mig till läkaren. ska dit 13.50. kult. hoppas det inte är så allvarligt. allting som skolsystern sa lät så brutalt. vart lite orolig faktiskt, haha. 
 
just nu sitter jag i skolan med kalle, elin och moa. moa och elin pratar om PLL (kbry) och kalle kollar på skydd till fotbollen och jag bloggar. mycket snack det vart, nu, men jag måste ju kompensera för allt jag missade i helgen. hähä.
 
känns som att bilderna jag lägger upp inte passar till designen på min blogg. skärpning. nu blir det tumblr och weheartit inspiration på bilderna framöver.

dip dye.

idag efter skolan köpte jag håfärg för att göra dip dye på mitt hår. jag hönade i flera dagar om vilken färg jag skulle välja. rosa? eller blå? eller grön? nej inte grön.. eller? till slut bestämde jag mig för (med hjälp av många andra, haha) att köra på lila. jag elin och bea drog hem till bea och började fixa. efter tre timmar inne i badrummet så var det klart. färgat, nytvättat och lockigt. tog både bild med lockigt och rakt hår för att visa skillnaden. jag tycker det lockiga är finast. 

glömde dock ta en före bild, så det finns bara efterbilder. aja. vi filmade också, så en film kommer väl så småning om. kanske.


nollning.

blev nollade idag. haha! det var typ det konsitgaste jag varit med om, men shit vad roligt det var!

 

det började med att vi fick varsin sopsäck. sen delades vi in i lag, där vi skulle göra en sån lång lina av kläderna som det bara gick. sen gav vi oss ut i stan endast iklädda sopsäckar och underkläder. vi fick lappar med grejer vi skulle göra sen, bl.a. gå in till en affär och säga att man är homo, gå fram till en polis och berätta att man kissat offentligen, men inte tänker be om ursäkt, betala med låssaspengar osv,osv. sen skulle vi ner till vasaparken och där skulle alla tjejer skala en banan som kollarna hade mellan benen (hahahah?) med tänderna. och så skulle vi bygga pyramider och kasta fisk på varann och så.

 

en av dom sista grejerna vi gjorde var typ en av dom konstigaste grejerna av allt. hahahha hela situationen var så konstig så man kunde ju inte annat än garva. vi fick varsin kondom som vi skulle blåsa upp och sen skulle man bilda par (kille/tjej). sen skulle vi ställa oss mitt i en korsning i valfri sexställning och torrjucka tills den sprack. asså jag dööör..... dessutom blev man äggad, mjölad, fick ketchup på sig, firre i håret och målningar i ansiktet under hela eftermiddagen. 

juste, så skulle vi krypa genom hela igor på två led. skrapa upp ena knät, men det är sånt som händer. sen var det nån som hade vinäger i en vattenpiskol och sköt mig rätt i ögat, sved som faaaaaaan, men det gick över, haha. sen käka vi chili och lite sånt, no biggi. ja fett långt inlägg, men k bry. (mitt hår såg värre ut på riktigt. har tvättat det 7 gånger, men allt är fortfarande inte borta....) (och ja, det står dilans bitch i mitt ansikte)


café.

sitter på ett café med bästis. vi myser. dricker kaffe. äter munkar. 
slutade för en timme sen, men vi satt kvar i skolan ett tag. chilledill nivet.
 


vi vet att ni är avis på oss.

tisdag.

buon giorno! ska till bussen snart. kemi första lektionen. kult. he-he. nej men serri. jag vet att min blogg suger. det kan ju inte vara så roligt att läsa den liksom. lägger ju bara upp bilder på mig själv ändå. har inga inspo bilder på dan här daatorn än, så kan inte lägga upp sånt heller... men med tiden kommer det kompisar! för vem orkar sitta och titta på bilder på mig bara? kan ju försöka börja ta kort på dagarna, så kanske det kommer nåt mer spännande än mitt ansikte.
 

1649.

ska iväg på klättring snart. eller snart och snart. om en timme typ. undrar om jag ska äta upp resten av min glass, eller vara nyttig och äta ett äpple. HAHHHAHA vem försöker jag lura egentligen... fast jag vill ha mackor. kan man ha glass på macka? elelr blir det äckligt? 
 

b-i-b-b-l-a-n. BIBBLAN! *alla tillbergabor sjunger med*

sitter i bibblan och pluggar med beo och elinnnnnn. eller ja.. dom pluggar. jag bloggar. ska plugga dock. fysik. kul va? ja. eller nej. nja kan man väl säga.
 

och jag vet att jag har tusen finnar i pannan. förlåt mig jag ska bättra mig. och så är alla mina bilder i svartvitt nuförtiden. för man blir finare i det. hallå.

b&j såhär en söndag.

jag var nyss i affären med min lillasyster. hon är ju mongolid. vi köpte ben&jerry och pantade flaskor. precis som riktiga uteliggare. pantar flaskor för att kunna köpa saker. och jag köper alltid samma smak på glassen. vet inte varför. har nog tics. nej. men. vågar liksom inte prova nån ny. tänk om den är äcklig. bortkastade pengar.
 

kunde heller inte bestämma mig för vilken bild osm var minst ful, så jag langar upp båda två. och det är ju kul. för er.

prego.

pluggar... HAHA! i wish. kollae på fråga olle. det är ju asbra. lärorikt och allt.
 
jag borde plugga däremot. och jag kommer att göra det. så småning om. har faktiskt gjort lite idag iaf. ska fortsätta senare tänkte jag. och det är ju ändå tanken som räknas. 
har ändå bara enkla grejer att göra. läsa en bok och lära mig italienskaglosorna. 
 

söndag.

statstiken går uppåt! wihoooo. snart är jag känd. nej men idag tänkte jag väl plugga och kolla på fråga olle hela dagen. najs. ju. eller? nej. jo. nej. jo.
 

hon vaaaar en haaaan.

sitter på golvet. chilar till de vet du. flippar till psyched. dansar sensuellt till känn en doft av kärleken. dampar som vanligt. standard. nu kan ni gå för jag tänker inte skriva nåt mer nu. men sen. kankse. hej.
 

hej.

 
 




den åttonde september tvåtusen12.

goooooood morgon. känns som en bra dag idag. även fast jag vaknade typ varje kvart från klockan 6 fram till nu. skitsamma. ska som sagt till bea idag. och så ska jag städa. men med massa grym musik kan även det bli kult! 
 



min största första kärlek.

jag måste berätta. jag är kär. har en relativt ny relation. det blev faktiskt inte officiellt förrän idag. han är lite kort, men det spelar ingen roll. jag har alltid tyckt att killen ska vara längre, men när jag träffade honom så förstod jag att det inte var viktigt. han heter marcus. han är en macbook air. och jag älskar honom. han är det bästa som hänt mig.


har sprungit enda sen barnsben.

märks ju på statstiken att jag är sämst. på allt. nej men. skolan går bra. jag pluggar på. vi fick våra datorer idag. är asnöjd. en macbook air. asnajs.
 
nu i helgen ska jag fixa klart ett grupparbete. och öva på italienska gramatiken. och chilla. ändå rätt soft helg. och juste, sen ska jag hem till beolino och ha en work out day. vi ska springa och köra fys och grejer. CHILL!!!!!!
 

nu när jag har en egen dator kan jag ju börja blogga mer! wihoo! *alla börjar jubla och applådera frömför datorer/smartphones/surfplattor/osvosv*
 

gammal bild pga jag inte har några bilder på den här datorn. pallante ta bilder liksom. k bry liksom.

5 slash noll nio.

Orkar inte att instagram har laddat i hundra åååår. Får panik. Jag pallanteee.


twittah.

Det retweetas och favoritmarkeras för full rulle på mina tweets. Känd typ. Nej, men hallå. Skoja. Det verkar som att folk tycker att jag är rolig i alla fall. Och det är ju kul. För dom. Näääää, men följ mig gärna. Skulle bli fett med feting glad. Heter ylvamv där. Tror jag


Saknar er.

Saknar gänget. Saknar när vi hängde i hamnen, eller bara satt i cafeterian. Saknar att bara vara. Det var länge sen vi var allihopa. Kommer säkert inte hända igen heller. Fan.


best friends are like stars.

Hade en jättemysig kväll med Moa igår. Vi fixade naglarna och pratade om allt möjligt. Så som man gör med sina bästa vänner. Allting var bra, tills moas telefon ringde. Jag förstod ingenting, men det märktes på Moa att det inte bara var någon som hade ringt fel. Allting gick bra till slut. Den kvällen hann vi med allt. Skratt, tårar, oro och lättnad. Känner att jag inte kan inte berätta vad det är som har hänt än, men jag är så jäkla förbannad. Världen är fucked up.


RSS 2.0