24 mars.

vaknade vid 9 och har setat och pluggat sen dess. fysik mest. och så måste jag lära mig 10 kapitel kemi tills veckan efter lovet. och skriva ett tal. och läsa ut en bok. och göra en mattediagnos. och snart är det matteprov. 
och så måste jag börja packa och tvätta osv för på torsdag åker jag till belgien över lovet. kommer behöva plugga på planet. och där. och på planet hem. kul:) aja jag får ju träffa mina kusiner i alla fall. 
 

21 mars.

har nu nått högst upp på tattar-skalan. gick alltså till affären i mjukisbyxor och uggs och pantade flaskor för att ha råd med cola. det är tufft så här i slutet av månaden okej? 
 
hade en ganska skön dag i skolan. inte så jobbiga lektioner. sen fick vi sluta tidigare också. och imorrn är det fredag och huuuuur najs är inte det? nu ska jag plugga fysik och sen ska jag försöka börja på talet inför muntliga nationella i svenska. herrå.
 

19 mars.

ok. så idag är det 19 mars. det betyder att två av mina bästa vänner har varit tillsammans i 1 år.
jag kommer fortfarande ihåg dagen dom blev tillsammans och jag tror att det var en större grej för mig än det var för dom, haha. bara för att jag visste, redan år innan dom blev ett par att det skulle bli dom en dag. och jag blev superglad när jag fick höra från kristoffer, som i sin tur fått höra det från einar att dom nu var tillsammans. (haha det är så man får reda på saker i vårat gäng) för jag hade bevisat för bea, som sagt emot mig så många gånger, att jag faktiskt haft rätt.
det jag ville säga var väl egentligen att jag är glad för eran skull. och lite avundsjuk. fast mest glad, typ 95% glad och 5% avis. nej, men grattis hörrni! 
 

söndag.

shit jag har ju en blogg :S pallar aldrig logga in här. pallar egentligen inte göra nånting längre. typ. måste fan ändra på det. sååååå måste börja träna ordentligt igen, som jag gjorde förut. har börjat slarva och kör inte så bra som jag borde, så imorrn kör jag igång igen. skulle vilja testa fitnessfighten det verkar skitcoolt, men har inte råd, det kostar typ 600 spänn. AJA. får ta det när jag har pengar.
 

14 mars.

sitter på bibblan med massa töntar (dvs bea einar och elin). borde väl skriva ett cv för mamma är på mig om att skaffa jobb, men har typ inga erfarenheter. AJA what to do. får väl ljuga ihop nåt. ;);););););)
 

12 mars.

tja vgd? typ inget, dd? inget.
nä men vad händerrrrrrr? ska yoloa så mycket imorgon pga är ledig heeeeela dagen. fattar ni ens hur najs? hade bara en lektion och läraren är sjuk satteeeeh. bästa nyheten på HELA ÅRET. nu ska jag kolla ikapp alla mina tv-serier sen ska jag plugga (som om det kommer hända) och imorrn ska jag fucka ur hela dagen, medans ni andra är i skolan:):):):):):)
 

dina ögon kan krossa min värld, som stenar mot glas.

har haft skönaste helgen like ever. bara massa mys. promenader i solen. och massa film. och prat. och skratt. och så hade jag inget plugg heller.
och så har jag sovmorgon imorgon. och allt är asnajs. 
alltså åh<3<3<3<3livet just nu<3<3<3<3
 
tänk om det alltid kunde vara precis så här.

8 mars.

skön dag i skolan, skönt pass på gymmet, skön kväll i soffan. och i helgen ska jag göra massa kul också. 
 
linnéa var ful idag så hon ville inte vara med på bild. skoja hon var fett fin, hon inbillar sig bara massa skit. inte ok.

jag försvinner gärna just i natt.


5 mars.

hahahah alltså jag orkar inte ens, älskar photobooth så mycket. 
 
så fula, vet inte vad jag ska ta mig till hahahahah :(

1 mars.

tjaaa, mars idag. shitmygod. det var ju nyår i förrgår typ. aja, ligger i soffan och kollar på tv nu i alla fall. har inte gjort nånting på hela dagen. skulle egentligen tränat men sen ba näää palla åka hela vägen till gymmet och bea skulle ändå inte dit. ska nog ut och springa senare istället. det är ju fint väder sattehhhhh. 
 

RSS 2.0