snakeprint.

nytt "skal" till min iphone. jag gillar't! ser ju faktiskt himla coolt ut.
 
 

here comes the sun

åker till vässarö idag och kommer hem på tisdag så kommer inte uppdatera bloggen undertiden jag är där. asbra start på lovet. ska bli kul att åka dit igen. var iofs där för lite mer än en månad sen, men skulle seriöst kunna vara där åter om.
 


*heeeeeh*

varsågod. dregla på ba.
 
sämst kvalité men kåååå bry.

whaaat.

tänkte bara uppdatera er lite snabbt. siiter just nu hemma hos bea bror. vi kollar på jackass 3 (???) assååå serrrriiiiii vad gör dom ens. orkar inte hur äckliga dom är ibland. euw. vi väntar på att vi ska åka till bion. ska kolla på paranormal aktivitet fyra. yää. ska kolla med bea, koffe, einar och elin. kuuult.
 
nu ska jag kolla på nån som dricker svett. PUSSSSSSS.

ni som vet att en mur bara är en bro på högkant.

har knappt tid att blogga längre, därför så dålig uppdatering. rudbeck snålar ju inte direkt med läxor. och att jag inte förstår fysiken gör det inte lättare heller.
 
ska i alla fall till erikslund med bea efter skolan. skönt att göra något annat än att åka hem och direkt börja plugga igen. 
 

låtar.

imorse när jag la upp lars winnerbäck låt elegi kom jag på att jag kan göra en lista med de enligt mig bästa låtarna. ingen av dom är speciellt nya, men det här är dom låtar jag lyssnar mest på. vet inte om nån bryr sig men det är min blogg, jag gör vad jag vill :):):):):)))::)
 
 
 
 
 
 
har jättemånga fler, men orkade inte fixa fler.

no one has got it all.

sitter och väntar på att klockan ska bli 15.10 för då ska jag dra iväg till bussen för att gå på handledarkurs. sen får jag äntligen ÖVNINGSKÖRA! jag ska bli bäst i världen. helt klart. finns inget annat alternativ. nej men fett kult.
 
vi fick sluta 11.10 idag också. fett bra. har aldrig slutat så tidigt i hela mitt liiiiiv. aja, nu ska jag frtsätta med min hemtenta och sen ska jag som sagt in till stan. 
 

lars winnerbäck.

en låt jag aldrig tröttnar på. tröttnar iofs aldrig på någon winnerbäck-låt, men den här är en av de bästa.
 
 

jahapp så att eeeh...

sluta tjata, jag har sagt nej. alla tjejer undrar varför vill du ha mig? du är kul, du är smart, kanske lite lat men för snygg för mig förlåt, men jag gillar inte diiiiiig.
 
(allt för att slippa skriva på tentaaaaan wooooops)

en vän med en bil.

vi fick sluta tidigare idag. man fick gå efter att man var klar med engelskaprovet och mattelektionerna som vi vanligtvis har på tisdagar var inställde. slutade alltså kl 13 idag istället för 16. AWESOMEEEEEE. fast jag och linnéa var duktiga och gick och pluggade ändå. vi gjorde matte och började på hemtentan. kul vaaaa?????????
 
leker ömsom cool ömsom tönt i photobooth pga att jag inte orkar göra hemtentaaaaan.
 

du är min hjälte för du är precis lika svag som jag.

photo; me / edit; moa

-

alltså fysiken. herreguuuud. jag förstår verkligen INGENTING! varför fick inte jag bli en sån som förstog allt från början?

fredag och alla är taggade på livet.

har samhällskunskap :))))
 

veckorna passerar i sju stycken dåtid.

har just nu håla. hade italienska tidigare idag. vi fick reda på resultaten på proven. JAG FICK B (!!!!) FÖRSTÅR NI HUR GLAD JAG ÄR? HEEEELT GALET! hade ju knappt G när jag läste franska i högstadiet, så en förbättring? eeh... ja.
 
nu sitter jag i alla fall med einar och bea i biblioteket. vi pluggar. eller jag pluggar. eller jag ska plugga. einar kolla på nån film och bea kollar på vänner. effektiva.
 
aja k bry. ska till gymmet efter skolan också beee teee dubbelvee.

*:)*

är med moa nu och ikväll blir det pizza hut med klassen. wihooooo.
 
heheheuheiehuehieiehueiehieuehi. love ya.

då och nu.

jag för två år sen och jag i somras. ser väl lika dan ut ungefär:))))
 

black and white.


i lördags.

 hade tjejkväll med några tjejer från klassen lördag till söndag. vi tittade på skräckisar och pratade och så. 
myskväll helt enkelt. men jag tog inga fler bilder än den här...
 

tisdag. igen.

jag vet att jag är SÄMST (!) på att blogga, men jag glömde datorn i skolan över helgen så jag har inte kunnat. woops. ska försöka blogga mer. idag har jag - precis som alla andra tisdagar - jordens längsta dag med dubbla lektioner matte som de två sista. MEN GÅR MAN NATUR SÅ GÖR MAN DET. 
 
efter skolan ska jag träffa bästa molinn och bara prata. det var ett tag sen nu, så det kan vara på tiden. vi ska väl sätta oss och fika nånstans. 
 
Och just det. ska göra någor/ några - beroende på hur mycket jag hinner - inlägg som jag tidsinställer så att de kommer upp under dagen.
 
bild från igår
 
 

girly things.

Är det här typiskt tjejer eller gör killar också så här? Hahahahah


Oct. 11, 2012

Har samlat på mig lite inspo nu, för jag vet att bloggen var roligare förut. Nu får ni lite grann iaf :)))


tisdag bara.

bea och moa följde med mig hem efter solan idag. vi skulle ju fota, men palladente så vi satt typ i soffan hela tiden. fett med feting najs ändå. 
 
fotar nog imorgon eller nåt. ska kolla med ida om hon vill modella.
 
följ mig på bitch.se heter queenbitch där.

ylva och jag(bea) vi är goda vänner

Hej vi är helt normala, lovar


tisdag, halvdag, foto.

alltså okej. jag har tänkt blogga men inte grjort de och det är ju tanken som räknas? nej men idag har vi halvdag i skolan och sen ska moa och bea följa med mig hem och så ska vi fota. då får ni äntligen lite fina bilder och inte bara med webbkameran på datorn. kul va???????
 

så att ehhh...

idag är det chilldag som gäller. heldag med x factor och myskläder.
ska iväg och gymma med bea imorgon eftersom att jag äntligen får börja träna igen. inte stenhårt kankse, men börja får jag iaf. så då får jag klättra imorgon ocksåååå :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
 

det är höst på min planet.

jag vet att jag glömde att blogga igår, men det var full rulle hela dagen. och kvällen. elin sov ju här och vi vaknade runt 10 så åt vi frulle och så. sen på eftermiddagen skulle vi iväg och fira min mormor som fyllt 70 år. så skulle jag välja kläder och det är ju som vanligt ett asstort problem för "jag har inga kläder" och 2alla mina kläder är fula" osv. det löste sig iaf så åkte vi iväg till festen. det var jättemycket folk. trevlans trevlans.
 
ja. nu ligger jag i sängen. standard. och imoron börjar det nyttiga livet. lyckades inte riktigt förra veckan.... hahah.
 

det märks verkligen att det blivit höst nu. löven har bytt färg och luften är kyligare och friskare.
 
photo; me/edit;me

fulaste jag sett.

hahahahahahhahahahah seriöst jag dör.

fredag fan.

elin sover här idag. mys. hon följde med direkt efter skolan. jag gjorde klart lite i matten och sen kollade vi på x factor och nu väntar vi på maten. TACOOOOOOOOSOSOOSOSOSOOSOSOSOSSSS. fett gott.
 

shoes.

skulle MER än gärna bära dessa i vinter. assnygga jöö. har desutom insett att det är roligare att ha flera olika par skor än bara ett par converse som man har varje dag. fett seg liksom. problemet är bara att skor är fett med dyrt. så frågan är ju om jag behöver betala vinterskor/vinterjackor osv själv? :)))))
 
ps. hatar såna här inlägg. dom är fett fula. ds.

plugg på espresso.

bea ville att jag skulle blogga, men jag vill inte hehehihhihiouhuohuihuihuhiu. men bilder kan ni allt få.
 

sail away.

 
den här tröjan är jag kär i. på riktigt. den är så jäkla snygg. har haft den i veckor, men ännu inte använt den. förstår inte varför egentligen. tycker nog innerst inne att den är för fin. det räcker med att den hänger där i garderoben. så fin är det. på en skala från 2 till 4 får den lätt en 7a. på riktigt. ingen förstår mig heller. "ylva, det är bara en t-shirt" "visst den var snygg, men inte så snygg" nej, det är inte bara en tröja det är Tröjan med stort T och jo, så snygg är den. det är bara så. är fett glad att jag köpte den. hade tänkt låta bli, men ångrade mig. tur.

haha.


2 in 1. yä.

 
här kommer två i samma inlägg. OMG YLVA! SÅ KAN DU INTE GÖRA NU BLIR VI FÖRVIRRADE OCH SLUTAN ANVÄNDAPUNKTOCHTILLSLUTOCKSÅMELLANSLAGNUVETVIJUINTEVILKABILDERSOMÄRVILKENTRÖJAVIKOMMERBLANDAIHOPALLT.
synd.
 
den översta har jag visar förut, men här kommer lite bättre bilder. den är jättesöt, flickig, vit och egentligen vårig, men sån är jag. köper vårkläder på hösten och höstkläder på våren. typ.
 
den nedersta är också mintgrön, fast det inte ser ut så. det är ett linne som faktiskt är väldigt coolt. det är ett bomulls linne, men den översta delen är i transparent tyg. awesome right? är coolare på riktigt än det låter här.

korvgryta, muffins och sleepover.

hallihallå. nej, tjngeling förresten. var i skolan idag. hade årets längsta dag. som jag iofs har varje tisdag men ändå. gick sen ner på stan och köpte ett par svarta jeans (ramlade och hade sönder mina andra hihihihihiihih)
kom hem pch satte mig framför tvn med ida. åt godaste maten på länge. korvgryta (eller nåt sånt? korv var det i alla fall <333) med klyftpotatis och så den OBLIGATORISKA ketchupen. asgott! skulle kunna äta det hur myckert som helst. tog till och med en portion till!!!!!!!!!! MAMMA ÄR DUKTIG PÅ ATT LAGA MAT OK? 
 
aja, sen fick jag pynta idas muffinsar med hjärtor dom blev jättefina <33333
 
jag vet att ni är avis.
 
planerar dessutom sleepover med bea nästa helg. hahahahah, typ veckor i förväg, som när man var liten. men vi ville sätta ett datum. så att eh....

eagle in the sky, please take me up high.

 
långärmad grå tröja med tryck på. har tänk ha den med skjorta under, så man ser så där hipster ut. har nästan inga långärmade tröjor (som inte är stickade) så passade på att skaffa en. 

hej, bibblan, bra vän. ja.

 
hej. hallå. tja. ja. sitter på bibblan och väntar på beolino. hon slutar om typ en timme. förstår inte vad jag håller på med. slutade kl 14 och sitter och väntar i 1 h och 40 min? jag har bara 2 lektioner på måndagar, sååååå jag skulle kunna åka hem och chilla resten av dagen, men jag väljer att vänta? jag är en himla bra vän. helt galet. folk borde ta efter mig. serri.
 

just turn your back.

 
det här linnet är egentligen mycket mer mintgrönt. det ser nästan vitt ut på bilderna, men det är det inte. desutom är den halvt öppen i ryggen. ascoolt.

ny månad.

sorry att jag inte bloggade igår, men jag glömde bort. det var en chill söndag. kollade på tv serier och satt på twitter hela dagen. 
 
idag är det 1 oktober också. jag och moa börjar våra nya liv idag. nu ska vi vara nyttiga och sen när jag får börja träna igen ska jag förnya mitt gymkort. det här kommer bli bra. jag vill få mer armmuskler. tappade alla för 2 år sen och har inte fått tillbaka dem sen dess. och nu när jag inte får träna pga sjuk, så känner jag att jag kommer tappa kondition också. har inte tränat på 3 veckor och får inte på 2 veckor till.
jag hade tänk börja gå på boxningspass med bea också. hon einar och charlie gör tydligen det och det verkar ju roligt. så att eeh... nu ska jag snart springa till bussen för att åka till skolan. men där har ni min plan för vintern haha. får se till att inte bli sjuk igen bara.
 
jag har en såhääääär stor röd fläck i pannan, jag vet. det är en föredetta finne. thanks for the info ylva. varsågod.

RSS 2.0