jag vill ha dig tillbaka som det var när vi var små.

 

one day baby we'll be old.

svarta paljettbyxor som jag planerar att bära på nyår. 
 

är man trött på ensamhet har tystnad mist sin dignitet.

köpte lite saker igår som sagt och passade även på att springa in på rean idag och fick med mig ytteligare några saker. mest träningssaker och dom tänker jag inte visa. lägger bara upp bild på tröjorna idag för då har jag ju lite att visa imorgon också hehehehehe (så sneaky jag är jag vet)
 
bikbok - 99kr &125kr.

28 december.

snart nytt år. shit vad tiden går.

igår var jag och mamma på erikslund och kollade lite på mellandagsrean. jag köpte nyårsoutfit, den är jättefin!
ska fota allting sen och visa för just nu sitter jag på bussen på väg till gymmet. ska nog kolla lite på rean i stan innan jag åker dit tror jag. aja.

have a nice one herrå


20 december.

alltså jag bloggar helt sjuuuukt dåligt det är galet, men jag har varit upptagen med att plugga. hade en samhällsgrej som jag skulle göra, nationella prov i matte och ett italienskaprov att plugga till så tiden fanns liksom inte. ska försöka börja fota finare bilder så ni får nåt roligare att titta på i alla fall. nu när nationella är klart och bedömt (FICK A PÅ DEEEET!!!!!!), italienskaprovet skrivet och samhällsuppgiften är nästintill klar och dessutom så får jag jullov imorgon så det känns som att tiden kommer finnas nu. I alla fall tills skolan börjar igen. jag ska göra det bästa av det här lovet. umgås med familjen, vara med folk som gör mig glad, kolla på tv-serier, drömma mig till utlandet, blogga, träna, vara snäll mot Ida, säga hejdå till mina kusiner, sova.
 
imorgon blir det tjejmys hemma hos molinn. gud vad skönt att träffa alla tjejerna och bara prata. om allt. som det ska vara. det är så jag vill ha det. varje dag.
 
 

18 december.

hahaha har ni hört om gbgorroz grejen? jag dör, so much dramaaaaa.

slutade för 20 min sen så nu är jag på väg hem för att plugga. kemi. fett kul. satteeeehh. aja. ha d gott. Glenn.


13 december.

tjingeling. trodde inte det var så länge senjag bloggat????? aja, har haft shit to do. nationella prov i matte, massa plugg, massa träning och grejer. 
 
idag är det ju lucia. gick alltså upp kl 6 för att ta bussen in till stan och se ett luciatåg som inte ens levde upp till mina förväntningar och jag började egentligen 10. FETT KUL JU. eeh nej. 
sen så... ja.. det var typ allt. yolo.
 
bild från i somras. tagen av moa.

4 december.

tjena, tja, eeeh hej. vanlig dag idag. har kollat på mysteriet på greveholm sen jag kom hem typ. 
DESSUTOM vet min familj säger aldrig till mig när det är mat så får alltid äta själv. ska jag se det som ett tecken eller? om vi hade haft ö-råd i mmin familj hade jag varit den som fick lämna ön (huset). AJA YOLO SWAG YOLOSWAG
 
ps. ser ni min tomte eller den är bästa bror.

godnatt.

min sleeping-pal. vet att ni är aviiiiiiiiis.

3 december.

shit vad nere jag var idag. allting var sämst. herreguuuu. 
efter skolan tränade jag med bea. älskar att va med henne vi har alltid jättemycket att prata om.  
sen nu sitter jag i badkaret och ska kolla på mysteriet på greveholm heheheheheheheehe.
 

2 december.

var ute och övningskörde med pappa idag. startade i backe och grejer. sen var vi hemma hos farmor och farfar och firade min farbror på födelsedagen och nu sitter jag och kollar på gamla mysteriet på greveholm. SNART JUL JUUUUU.
 
 

1 december.

imorse när jag vaknade satte jag på julkalendern direkt. den verkar ju faktiskthelt okej om man jämför med de som gått de senaste åren.
 
efter lunch drog jag och pappa till gymmet. jag sprang och cyklade hur långt som helst. är helt slut nu. orkar inte ens byta kanal på tvn. det har tagit typ 15 år att skrivadethär också haha. aja. ikväll blir det näst godaste maten på jorden ocksåååååååå.
 
bild från min instagram, tagen tidigare i veckan.

 

RSS 2.0