torsdag.

ahmen tjeeeenare mannen! slutade 11.20 idag så gick och åt på stan med moa, köpte iphone skin och sen mötte vi koffe så gick dom hem till sig och jag spontant till frisören. klippte väl 7 cm. skulle behövaklippa massa mer men vågar inteeeee. AJA, nu ska jag plugga ett tag.

 

jag brukar springa när känslorna närmar sig, men snubblar man hinner de ikapp.


love is giving someone the power to break your heart, but trusting them not to.


jag blev ett måndagsbarn.

hallihallåååååå, är ledig idag. fett segt. har ju redan haft helg, och så en dag till??? måste vara den enda som inte ens vill vara ledig. aja. ska ut och springa snart. see you later alligator.
 

bea.


another papercut survivor.

min fina fina vän bea.
 

love is the most powerful thing in the universe.


photoshoot.

var och fotade med bea idag. är inte så nöjd med resultatet, men men... 
 

work that.

på gymmet med bea tidigare idag: shit vad vi körde! först crosstraier, sen magövningar och sist cyklade vi en bra bit. körde intervaller och så.
 
älskar bilden????????

today.

hade bara en lekke idag. kemin var  inställd och samhällskunskapen också, så hade bara en mattelektion. jag och linnéa och bea stannade kvar efter skolan och pluggade. eller ja bea pluggade ju inte ;);););;);););););)
 
sen drog jag och bea till gymmet med einar och linnéa åkte väl hem eller nåt. heheeeeeee.
 

:)

hellowwwwww gäääng. sitter och pluggar fysik nu och har gjort det sen ungefär 19? kommer väl sitta ett par timmar till... måste iaf bli klar med allting idag, så går jag igenom det en gång imorgon så är det prov på torsdag. låter som en plan. ja.. eeehehehehhe. aja, ska fortsätta nu.
 

black and white.

nyss hemkommen från gymmet. blev inte så hård träning. sprang bara. för jag pallante att det är så jäääääävla möööörkt när man ska hem........... nu sa jag in in the shower sen ska jag plugga skiten ur fysikboken. kul va? eeeehhehehheheheh nej.
 

lördag.

tisdag: hade prov
onsdag: gymmade med bea
torsdag: ingen aning, kommer inte ihåg
fredag: gymmade med bea och sen sov vi och elin hos moa på kvällen
lördag: åkte hem från moa, städade. nu sitter jag och äter ostbågar. har nyss kollat på million dollar baby. kolla på den om ni inte sett den. det var faktiskt bättre än jag trodde.
imorgon (söndag): ska antagligen ut och övningsköra med pappan. wihooo. äntligen är allt fixat så nu kan jag börja yäää.
 
sorry (skoja jag är inte ens ledsen) för dålig uppdatering men jag pallante blogga längre, för ingen läser ändå min blogg och jag har aldrig några roliga bilder att lägga upp. sen så händer ju inte speciellt mycket heller. bara massa skola hela tiden. och träning. sen tar det slut på grejer liksom.
 
 
 

update.

okej eeh hej eeh. blir tvingad att blogga pga bea hotar mig, så jag blir väl tvungen. igår hade vi idrott i skolan. sen gick jag och gymmade med bea. sen åkte jag och moa på sista klätterträningen för i år. (ja jag försöker få er att få dåligt samvete över att ni inte tränar)
 
idag efter skolan gick jag, bea, elin och felle och fikade på stan. sen kikade vi runt i affärer och jag fick med mig tre tröjor hem. (dom var billiga mammaaaaa, jag kände hur dom liksom BAD om att få följa med så jag ba okejdå)
 
en av tröjorna jag köpte idag. kostade 100.- rean och det fanns bara XL kvar...

plugga yeah.

eh så att ehh..... vet att jag inte bloggat, men jag har inget att skriva om. dessutom har jag inga fina bilder eller inspo eller nånting att lägga upp heller. och så är det jättemycket plugg hela tiden.
 
sov hos bea från igår till idag iaf, och sen åkte vi hem till fm & ff och åt mat osv. och i fredags vvar jag på johan glans ståupp show. ASKUL.

we stopped being scared of monsters under our bed when we realized they were inside us.


jag vet.

i'm sitting in the badkar, listening to music. kom hem från gymmet för en timme sen ungefär och gick direkt och satte mig i badet. det var jag fan värd, för JÄVLAR vad vi köttade idag. pulsen var inte nere en enda gång. har inte gjort så mycket mer idag. ska öva på italienska glosorna och så. har förhör imorgon lixxxxx. aja.
 

onsdag.

 
det blir bara bättre och bättreeeeee. nej men serri har samhällskunskap nu. 

Linnéa is in the house

Hej alla där! Eller säger man så? Jag vet inte ens hur man börjar ett inlägg haha
Ylva sitter och pillar på sin mobil och jag sitter här. Jag borde egentligen läsa en text men jag känner lite så här just nu att, jag orkar inteeeeeeee. Fast jo nu ska jag läsa!!
Vi hörs (eller nej det gör vi ju inte men det lät trevligt att säga så), för nu ska jag vara duttiii och plugga, hejdoooo
 
/Linnéa

ni är inte vackrast i världen, världen är vackrast i er.


ni som går dit ni går utan att någon annan styr er.

godmorgon
 
bara lite update.
 
sov hos bea torsdag-fredag, skulle varit med moa igår, men det blir inte av, idag ska jag inte göra nånting. kanske träna. kanske träffa emman. det är min dopdag idag också. sen imorgon ska jag va med elin, och sen börjar skolan igen. det har varit ett bra lov. har tagit det lugnt, inte tagit det lika lugnt, varit med kompisar, kollat på massa dåliga filmer och inte pluggat ett dugg.
 

silver.

har letat länge efter tunna silvriga ringar och nu hittade jag det. dessutom för bara 40kr och då fick man 10 stycken (?!?!?!?!) FETT BRA JÖÖÖÖ.


när du inte ser vad som finns här.

jag skulle aldrig ställa krav på dig
jag vet du vill va fri
men jag ser när saker lever
jag kan inte dra förbi
och jag vet att du har mycket
att ångesten den styr
men det här är mycket större
och du bara flyr

RSS 2.0